A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661718.5318.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Django Unchained: cel mai mare succes financiar din cariera lui Quentin Tarantino
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-02-2013, ora 07:05

Django Unchained: cel mai mare succes financiar din cariera lui Quentin Tarantino

Articol de Madalina Irimia

Jackpot! Cel mai recent film semnat de Quentin Tarantino westernul plasat in America sclavagista - Django Unchained: a facut incasari mondiale de 341 de milioane de dolari de la premiera de pe 25 decembrie 2012.

Filmul nominalizat la 5 premii Oscar a depasit incasarile facute de "Inglourious Basterds" (321 milioane de dolari) si a ajuns cel mai mare succes financiar din cariera regizorului. Recent, cineastul american a declarat ca doreste sa regizeze un nou film cu specific istoric, cel de-al treilea, dupa "Inglorious Basterds" si "Django Unchained".

"O trilogie se impune. Trebuie sa fac un al treilea film istoric. Nu m-am decis inca asupra subiectului", a declarat cineastul american, duminica seara, la gala premiilor BAFTA unde a obtinut trofeul pentru cel mai bun scenariu original cu filmul "Django Unchained".

"Ticalosi fara glorie/ Inglorious Basterds" (2009) s-a concentrat asupra unei perioade din Al Doilea Razboi Mondial, iar "Django dezlantuit/ Django Unchained" a abordat tema sclaviei din sudul Statelor Unite in secolul al XIX-lea.Potrivit unor zvonuri ramase neconfirmate, Quentin Tarantino va regiza un al treilea film istoric, a carui actiune va fi legata de aceea din "Inglorious Basterds". Noul film s-ar numi "Killer Crow" si ii va avea in distributie pe cativa dintre actorii care s-au remarcat in primul film.

Integral pe procinema.ro

Foto: celebuzz.com

     
Tag-uri: film, regizor, incasari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii