A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664862.1578.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Divortul care ii va costa o avere! Ce cuplu celebru e pe cale sa inceapa batalia pentru 220 de milioane de dolari si sa isi spuna "adio"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
04-04-2013, ora 15:51

Divortul care ii va costa o avere! Ce cuplu celebru e pe cale sa inceapa batalia pentru 220 de milioane de dolari si sa isi spuna "adio"

Articol de Madalina Irimia

Au format unul dintre cele mai inchegate si admirate cupluri de la Hollywood timp de 22 de ani, pana cand jurnalistii au inceput sa scoata la suprafata tot mai multe detalii picante din viata intima a barbatului.

Mai exact, atat editorii tabloidelor internationale, cat si fostii asistenti personali si apropiatii lui John Travolta au dezvaluit ca starul ar fi gay si ca ar avea o relatie cu pilotul lui personal de ani buni.

Dincolo de aceste acuzatii, moartea baiatului lui si al lui Kelly Preston, bolnav de autism, a dus incetul cu incetul la degradarea relatiei celor doua vedete, care sunt pe cale sa divorteze.

Integral pe perfecte.ro

Foto: popsugar.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii