A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664803.2646.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Divortul care a socat o lume intreaga! Nimeni nu se astepta la asta, dupa 12 ani de casnicie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
14-02-2013, ora 12:46

Divortul care a socat o lume intreaga! Nimeni nu se astepta la asta, dupa 12 ani de casnicie

Articol de Madalina Irimia

Formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul mexican, insa povestea lor de dragoste pare sa fie pe sfarsite.

Revista TvNotas arunca bomba sustinand ca Thalia este pe punctul de a divorta de Tommy Mottola, dupa o casatorie de 12 ani.

O sursa apropiata artistei a declarat ca Thalia s-a saturat de comportamentul sotului ei, care vrea sa controleze fiecare lucru pe care il face frumoasa vedeta si nu o lasa sa-si continuie cariera asa cum isi doreste ea.

"Eu am fost prezent la o discutie intre ei doi. Thalia i-a spus ca isi doreste sa poata lucra asa cum o facea inainte, iar el a privit-o indelung si i-a raspuns, pe un ton foarte serios, ca nu se poate. Ea s-a infuriat dupa acest moment.", a spus apropiatul cuplului.

Mai mult, acesta sustine ca Mottola i-ar fi fost infidel artistei in repetate randuri, dar ca Thalia a preferat sa priveasca in alta parte de dragul celor doi copii pe care ii au impreuna.

"Ea s-a saturat si e clar ca si-a dat seama de infidelitatile lui Tommy. Nu intelege de ce si am vazut-o plangand de mai multe ori. Ea spune ca a lasat totul pentru el: cariera, familia, prietenii, iar el a rasplatit-o fiindu-i necredincios".

Sursa: acasatv.ro

Foto: planetthalia.com

     
Tag-uri: divort, cuplu, Thalia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii