ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
19-11-2013, ora 14:52

Divort-soc in showbiz. L-a parasit dupa ce a aflat ca a inselat-o cu o dansatoare

Articol de Madalina Irimia

Un nou divort in randul actorilor hollywoodieni i-a socat pe cunoscutii cuplului, pentru care ei erau un exemplu de familie fericita si solida, scrie perfecte.ro.

Dupa 11 ani de convietuire si un copil la mijloc, Taye Diggs si Idina Menzel s-au despartit si din pacate pentru ei si pentru fiul lor, nu in cele mai bune relatii. Actrita a decis sa spuna adio unei casnicii de un deceniu, dupa ce a aflat ca sotul ei a inselat-o cu o stripper-ita.

Taye Diggs are deja antecedente in ceea ce priveste relatiile lui extraconjugale, de vreme ce chiar in vara acestui an, acesta a aparut in presa tabloida dupa ce a fost suprins in bratele unei femei intr-un club din Los Angeles. La acel moment, actorul nu a incercat sa nege informatiile respective, ci dimpotriva a confirmat cele intamplate.

Potrivit celebdirtylaundry.com, se pare ca actorul a calcat din nou stramb, insa de aceasta data, el nu a mai fost iertat de sotie si a parasit deja caminul conjugal. Cei doi isi vor creste in continuare impreuna copilul, insa nu vor mai forma o familie, spre dezamgairea admiratorilor si a prietenilor lor, care ii admirau si ii considerau un cuplu solid.

Foto: urapedakynu.sourceforge.net

     
Tag-uri: cuplu, divort, actori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii