ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-12-2012, ora 14:57

Dispuse sa-si riste viata pentru a fi la moda. Ce au ajuns sa faca femeile din China

Articol de Madalina Irimia

Femeile si mai ales adolescentele sunt dispuse la orice pentru a fi in pas cu moda. Si cum moda din Thailanda, Indonezia si China consta in purtarea unui accesoriu, toate fetele il vor.

Tinerele din tarile mentionate mai sus poarta aparat dentar pentru ca asa e la moda in lumea lor. Se pare ca tinerii bogati si vedetele poarta astfel de aparate, motiv pentru care s-au transformat dintr-o necesitate intr-un trend.

Prezenta aparatului este pentru multe adolescente o dovada de bogatie. Un aparat dentar pus la un medic ajunge sa coste in China si 1.200 de dolari.

Pentru ca multe dintre ele nu au banii necesari pentru o astfel de investitie, ele merg la clinici clandestine si isi pun aparate contrafacute.

Medicii avertizeaza ca aplicate incorect, aparatele pot cauza grave probleme de sanatate, cum ar fi infectii tiroidiene, probleme cardiace si alte afectiuni serioase.

Mai mult, doua tinere din Thailanda au murit din cauza unei infectii grave la nivelul glandei tiroide. Din acest motiv autoritatile au interzis importul si producerea aceastor aparate dentare.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii