A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672888.9399.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dispozitivul care ar putea face inutile parolele. Ce surpriza pregateste Apple
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-02-2013, ora 07:09

Dispozitivul care ar putea face inutile parolele. Ce surpriza pregateste Apple

Articol de Cristian Amariei

Un fost angajat al Apple, Bruce Tognazzini, specializat in interactiunea dintre calculator si om, declara ca noul “ceas inteligent”, care va fi lansat in curand, va face inutile parolele de securitate.

Cat timp persoana va purta la mana iWatch, va avea acces liber la contul sau, atat pe iPhone, cat si pe Mac sau PC, declara Bruce Tognazzini.

Desigur, exista anumite riscuri, in cazul disparitiei parolelor, astfel incat Apple va veni probabil cu masuri de siguranta.

Daca iti dai jos de la mana ceasul si apoi il pui la loc, atunci cand te loghezi din nou, ti se va cere sa te autentifici.

De asemenea, cine nu va avea incredere in acest sistem, poate opta pentru folosirea in continuare a parolei, chiar daca are si iWatch.

Inca nu se stie cand va lansa Apple acest mult mediatizat “ceas inteligent”.

Deocamdata se stie ca dispozitivul va utiliza platforma iOS si va avea un ecran curbat, pentru a se potrivi bine pe mana.

Noul gadget nu va avea succesul iPad sau iPhone, cred jurnalistii de la Business Insider, insa va oferi un acces mai rapid la email si SMS.

Practic, nu va fi un simplu ceas, asa cum iPhone nu este cumparat ca sa fie folosit drept telefon, ci calculator.

Ceasul inteligent va fi un experiment interesant, care va ajuta Apple sa afle ce isi doresc oamenii si daca acestia cred ca actualele telefoane inteligente pot fi inlocuite la un moment dar cu ceasuri.

Sursa: Business Insider

Foto: mirror.co.uk, iphone3gsystem.fr

     
Tag-uri: dispozitiv, parole, Apple
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
ABurlergotrupe,  15.08.2017 18:27

Others can achieve a harder erection but cannot maintain it during sexual intercourse. However, it is important to get the doctor's opinion first prior to taking these oral medications since these could have gloomy effects about the body.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii