A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816195.6035.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Directorul CNADNR: „In 2018 vom avea centuri ocolitoare pentru Comarnic si Busteni”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-08-2016, ora 10:18

Directorul CNADNR: „In 2018 vom avea centuri ocolitoare pentru Comarnic si Busteni”

Articol de Madalina Irimia
Centurile ocolitoare pentru Comarnic si Busteni, care vor ajuta la decongestionarea traficului pe DN1, vor fi gata in 2018, potrivit directorului general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Catalin Homor.

"In prezent avem in procedura de achizitie doua variante ocolitoare, varianta ocolitoare Comarnic si varianta ocolitoare Busteni. In septembrie vom avea finalizate procedurile de achizitie publica, vom avea un constructor pentru cele doua variante ocolitoare. Urmeaza o perioada de proiectare, se suprapune foarte bine cu sezonul rece in care oricum nu s-ar fi lucrat, si incepand cu noul sezon de constructie, martie-aprilie, in functie de vreme, se va incepe lucrarea. Termenul de executie este de 12 luni. in 2018 vom avea aceste centuri ocolitoare", a declarat Homor duminica, intr-o emisiune la Digi 24.

Acesta a precizat ca nu a fost abandonata niciun moment solutia autostrazii, care va fi finalizata integral in 2021.

"Nu a fost abandonata solutia autostrazii. in momentul de fata Comarnic-Brasov e impartita in cinci loturi. Primele loturi, loturile de extrema, loturile de capat, au fost scoase la licitatie pentru lucrari. La primul lot a fost anulata procedura de achizitie din diverse motive, lotul cinci se afla in derulare si la sfarsitul lui august vom avea o finalizare, sper ca si un constructor. Totul depinde de Comisia de evaluare.(...) in varianta optimista in care Comisia de evaluare desemneaza un castigator, acesta va avea patru luni la dispozitie sa realizeze proiectul si in aprilie, sfarsitul lui martie, sa inceapa lucrarile acolo, lotul cinci, Rasnov-Cristian. Nu e un sector foarte mare, dar e un inceput. Autostrada va fi finalizata integral in 2020-2021. Daca cineva spune ca stie sa o faca mai repede este nerealist", a spus Homor.

El a subliniat ca aceasta autostrada se face in momentul de fata cu finantare de la bugetul de stat, iar costul exact se va sti dupa finalizarea studiului de fezabilitate.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii