ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
15-07-2012, ora 06:22

Dinamo a castigat Supercupa Romaniei, invingand CFR Cluj cu 6-4 dupa loviturile de departajare

Articol de Cristian Amariei

Echipa Dinamo Bucuresti a castigat, sambata, Supercupa Romaniei, dupa ce a invins cu scorul general de 6-4 (0-1, 1-1, 2-2) dupa executarea loviturilor de departajare formatia CFR Cluj, in finala disputata pe Arena Nationala.

1-0, min 36: Valente a inscris cu un sut de la 20 de metri din zona centrala dupa ce a primit o pasa de la Muresan, care a recuperat o minge trimisa gresit de Pulhac din aut.

1-1, min 62: Tucudean a marcat cu un sut la coltul scurt de la 12 metri lateral drepta, dupa ce a primit o pasa de peste de peste 50 de metri de la Nica.

2-1, min 101: Tucudean a adus echipa sa in avantaj, dupa ce a inscris cu un sut puternic din interiorul careului, dupa o pasa peste linia de aparare a clujenilor a lui Curtean.

2-2, min 102: Kapetanos a trimis mingea cu capul in poarta de la sase metri, dupa o centrare a lui Sougou de pe partea stanga.

In minutul 65, Cadu a fost eliminat dupa ce a primit al doilea cartonas galben.

Loviturile de departajare (scor 4-2 pentru Dinamo) au fost executate de urmatorii jucatori:

Alexe - a marcat, C. Matei - a marcat, C. Munteanu - a marcat, Tucudean - a ratat (a aparat Stancioiu), D. Grigore - a marcat / Kapetanos - a marcat, Sougou - a ratat (a trimis in bara transversala), Hora - a ratat (sut peste poarta), Muresan - a marcat.

In meciul de pe Arena Nationala, la care au asistat circa 10.000 de spectatori, au evoluat urmatoarele echipe:

CFR Cluj (campioana Romaniei): Stancioiu - Ivo Pinto, Cadu, Maftei, Camora - G. Muresan, Vass (B. Sare '59) Deac, Sougou, Valente (Hora '70) - Ronny (Kapetanos '79). Antrenor: Ioan Andone.

Dinamo Bucuresti (detinatoarea Cupei Romaniei): Balgradean - Nica, Luchin, D. Grigore, Pulhac - C. Munteanu - L. Rus (C. Matei '61), Issa Ba (Curtean '82), Boubacar, Alexe - M. Niculae (Tucudean '46). Antrenor Dario Bonetti.

Cartonas galbene: Deac '12, Sougou '30, Cadu '50, '65, Camora '77 / Boubacar '95, D. Grigore '107, C. Munteanu '110.

Cartonas rosu: Cadu '65.

Arbitri: Ovidiu Hategan (central), Cristian Nica si Aurel Onita (ambii asistenti), Adrian Cojocaru (rezerva), Sebastian Coltescu si Robert Dumitru (arbitri aditionali).

Dinamo castiga pentru a doua oara in istoria sa Supercupa Romaniei, dupa cea cucerita in 2005 (scor 3-2 cu Steaua).

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: ziarelive.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii