A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664511.6303.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Din vanzator a ajuns star pop, cantand despre peste (Video)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-12-2012, ora 15:33

Din vanzator a ajuns star pop, cantand despre peste (Video)

Articol de Madalina Irimia

Un vanzator de peste a atras atentia celor de la Warner, prin felul unic in care stie sa-si atraga clientii la standul sau.

Cantand despre marfa sa, despre peste, indemnand clientii sa-i cumpere marfa, pakistanezul Muhammad Shahid Nazir le-a atras atentia celor de la Warner cu ingeniozitatea sa.

Cotidianul britanic The Guardian afirma ca viata lui Muhammad Shahid Nazir este "o poveste a imigratiei din secolul al 21-lea". Ajuns in Marea Britanie, in 2011, pentru a studia, dupa ce si-a lasat in tara natala parintii, sotia si copiii, pakistanezul Muhammad Shahid Nazir s-a vazut destul de repede obligat sa munceasca pentru a putea sa traiasca si a ajuns sa vanda peste in Queen's Market din Upton Park.

Shahid se distinge imediat de ceilalti comercianti de peste prin simtul lui deosebit pentru spectacol. In loc sa strige din rasputeri ca toti cei din jurul sau, el ii abordeaza pe trecatori cantandu-le acest slogan pe care il repeta obsedant: "Come on ladies, come on ladies! One pound fish..." ("Veniti doamnelor, veniti doamnelor! E foarte bun, e pestele de o lira sterlina, nu e scump, e pestele la o lira sterlina!").

Totul este insotit de o gestica studiata si de o privire infierbantata. Amuzati, cativa clienti l-au filmat si au postat inregistrarea pe YouTube. In doar cateva luni, "videoclipul" a generat aproape 5 milioane de vizualizari.

Sursa: apropo.ro

     
Tag-uri: vanzator, peste, clienti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii