A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664481.2828.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Din om al strazii, a ajuns de nerecunoscut. Femeia potrivita s-a oprit si l-a ascultat cantand (FOTO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-03-2013, ora 16:45

Din om al strazii, a ajuns de nerecunoscut. Femeia potrivita s-a oprit si l-a ascultat cantand (FOTO)

Articol de Madalina Irimia

Steve Rimmer din Marea Britanie se poate considera un OM norocos. Barbatul, extrem de sarac, traia pe strazile din Manchester cantand la un acordeon.

Intr-o zi, producatoare de radio Christina Percival l-a vazut. Femeia s-a oprit sa il asculte cum canta. I-a placut atat de mult incat l-a invitat la o emisiune.

Imediat ce a inceput sa cante la radio, audienta a crescut considerabil, iar ascultatori au trimis numeroase mesaje de incurajare pentru Steve.

Producatoarea i-a propus sa lucreze pentru ei, iar transformarea lui a fost una incredibila. Din barbatul murdar, doar cu un pantof in picior si haine rupte, Stevea devenit cu ajutorul specialistilor angajati de postul de radio un adevarat domn.

Rimmer, in varsta de 45 de ani, a povestit ca a renuntat la jobul sau in domeniul IT pentru ca nu ii placea ceea ce facea. A ales sa cante muzica, desi lipsa unui job l-a facut sa traiasca pe drumuri.

Este extraordinar ce mi se intampla. Este o experienta interesanta si nu ma asteptam ca oamenii astia sa investeasca atat de mult in mine”, a declarat Rimmer.

Sursa: stirileprotv.ro

Pe Daily Mail puteti sa il vedeti pe Steve complet transformat

Foto: dcnews.ro

     
Tag-uri: barbat, talent, radio
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii