A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661960.6817.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Din SUA, Ciolos a vazut ca Rusia are „o problema”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
27-05-2016, ora 10:06

Din SUA, Ciolos a vazut ca Rusia are „o problema”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, afirma, intr-un interviu acordat The Washington Post, ca sistemul antibalistic NATO din Romania este "defensiv", explicand ca este "problema" Rusiei daca il considera o amenintare si subliniind ca, pe termen lung, Bucurestiul este interesat sa coopereze cu Moscova.

"Romania a stabilit sa coopereze cu SUA (pentru proiectul antibalistic - n.red.) in anul 2011. Initial au fost discutii, acum proiectul s-a implementat. Acum avem sistemul antibalistic", a declarat Dacian Ciolos in interviu acordat cotidianului The Washington Post cu ocazia vizitei efectuate in SUA.

Intrebat de reporterul Lally Weymouth cum interpreteaza criticile Rusiei fata de sistemul antiracheta NATO, Ciolos a raspuns: "Este problema lor. Am spus foarte clar ca acest sistem nu este indreptat impotriva nimanui; este strict defensiv. Noi nu vrem sa atacam pe nimeni. Vrem doar sa descurajam agresiunile. Este un sistem de disuasiune".

Referindu-se la anexarea regiunii ucrainene Crimeea de catre Rusia in 2014 si la interventia militara rusa in Siria, Ciolos a precizat: "Suntem preocupati de acest tip de comportament, dar credem ca aceste lucruri trebuie clarificate prin dialog. Pe de alta parte, avem tot dreptul sa luam masuri pentru a ne asigura apararea si pentru a evita potentiale agresiuni".

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii