ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-02-2014, ora 13:59

Din 4 iunie va fi operationala cursa aeriana directa Iasi – Milano (Bergamo)

Articol de Madalina Irimia

Dupa Viena, Roma, Torino, Bologna, Londra si Tel Aviv, iesenii vor avea o noua legatura aeriana externa directa. Aeroportul Orio al Serio (Bergamo) care va face legatura cu aerogara ieseana este situat la 45 kilometri de Milano, un centru economic important al lumii si sediul Bursei italiene.

Iesenii, dar si ceilalti locuitori ai Moldovei, au astazi un nou motiv de bucurie. Din 4 iunie va deveni operationala o noua cursa directa, spre Milano - Bergamo. Aceasta noua ruta va fi operata de catre compania TAROM, principalul nostru partener pe Aeroportul Iasi. Va avea doua frecvente pe saptamana, miercurea si vinerea, iar tarifele care se anunta la acest moment sunt mult mai competitive decat ceea ce se practica pe alte aeroporturi din zona Moldovei. Bergamo – Milano este o regiune in care exista o importanta comunitate de romani, iar deschiderea acestei noi rute mijloceste deplasarea concetatenilor nostri. Ea trebuie privita si ca o destinatie de business si turism, intrucat Milano este o capitala financiara a Europei”, a declarat Marius Bodea, Presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

Bodea a adaugat ca in cursul acestui an compania TAROM intentioneaza sa deschida o noua cursa directa de pe Aeroportul Iasi.

Este vorba despre o cursa directa catre Venetia, posibila a fi operationala din programul de iarna sau, daca lucrurile se vor indrepta intr-o directie buna, chiar din aceasta vara. In acest fel se implineste strategia de a acoperi toata jumatatea de nord a Italiei, zona in care sunt foarte multi romani. In acest moment in zona noastra destinatia Venetia se opereaza doar de pe Aeroportul din Chisinau, iar multi dintre concetatenii nostri spre deplaseaza in Republica Moldova pentru a ajunge la aceasta destinatie”, a afirmat presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

Cursa Iasi – Bergamo va avea programul:

Miercuri si Vineri: plecare Iasi 06.20 – sosire Bergamo 07.55 (ora locala)

Plecare Bergamo 08.45 – sosire Iasi 12.10

     
Tag-uri: cursa, Iasi, Milano
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii