ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-05-2013, ora 13:01

Difuzarea jocurilor de noroc si a emisiunilor despre viata privata la TV, in suspensie la CNA

Articol de Madalina Irimia

Difuzarea jocurilor de noroc si a emisiunilor despre viata privata continua sa creeze dispute intre membrii CNA, trei dintre acestia - Narcisa Iorga, Forin Gabrea si Cristina Trepcea - refuzand sa dea un nou vot, in sedinta de marti a Consiliului.

Pe ordinea de zi a sedintei de marti a Consiliului National al Audiovizualului (CNA) figura si subiectul "discutarea amendamentelor primite la Decizia CNA nr.141/28.03.2013". Inca din debutul sedintei de marti a Consiliului, Florin Gabrea si Narcisa Iorga, membri ai CNA, au cerut eliminarea discutiilor asupra respectivelor amendamente de pe ordinea de zi, precizand ca cele doua articole vizate au fost adoptate cu unanimitate de voturi de membrii CNA, in sedinta din 28 martie.

Potrivit lui Florin Gabrea si Narcisei Iorga, decizia adoptata atunci a fost modificata de presedintele CNA, Laura Georgescu, si a fost trimisa pe 29 martie la Monitorul Oficial, fiind publicata pe 1 aprilie fara cele doua articole. Unul dintre articolele votate de membrii CNA pe 28 martie, dar care nu a mai aparut in Decizia CNA publicata in Monitorul Oficial, prevedea ca "Nu pot fi difuzate in intervalul orar 06.00 - 23.00 productii care prezinta: jocuri de noroc, asa cum sunt definite in legislatia specifica".

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: mediafax.ro

     
Tag-uri: CNA, jocuri, noroc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii