A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629804.8856.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Diete sanatoase: 7 sfaturi ca sa scazi nivelul grasimilor din mancare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-06-2014, ora 06:10

Diete sanatoase: 7 sfaturi ca sa scazi nivelul grasimilor din mancare

Articol de Madalina Irimia

Cauti noi diete sanatoase si metode de a scadea pe cat posibil nivelul grasimilor din mancare fara a ii schimba gustul delicios? Nu-ti mai face griji, citeste in continuare cateva metode de a reduce grasimile si a ajunge la greutatea dorita.

O parte normala a unei diete sanatoase este consumul moderat de grasimi. Alimentele care contin grasimi ajuta satisfacerea poftei de mancare cu calorii mai putine. Dar ce sa faca cei ce sunt innebuniti dupa ciocolata, inghetata sau branza? Putina creativitate te poate ajuta mult. Iata cateva sfaturi pentru a face alegeri mai sanatoase si mai sarace in grasimi pentru tine si pentru familia ta.

Cu ajutorul tigailor de teflon reduci cantitatea de ulei la gatit. Inca o idee utila este sa tii uleiul intr-o sticla cu vaporizator. Vei doza, astfel, mai bine cantitatea folosita. Daca o reteta necesita 3 lingurite de ulei, trebui sa reduci cantitatea la cel mult doua.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

     
Tag-uri: grasimi, mancare, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii