ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2013, ora 17:54

Dieta nu e totul. Cat de mult conteaza orele la care mananci in cura de slabire

Articol de Madalina Irimia

Mananci sanatos si cu toate acestea nu reusesti sa scapi de kilogrmele in plus? Poate ca nu mananci la ora la care trebuie. Cercetatorii au realizat un studiu priving legatura dintre silueta si obiceiurile alimentare si au ajuns la o concluzie de care ar fi bine sa tii cont.

Potrivit Mediafax, cercetatori de la "Brigham and Women's Hospital" din Boston si de la Universitatea din Murcia au facut un studiu pe 420 persoane supraponderale. Ei au analizat cat slabesc aceste persoane in functie de ora la care mananca.

Desi foarte multe persoane aleg sa sara peste micul dejun in speranta ca vor slabi, acest obicei este cat se poate de gresit. Cercetatorii au constatat ca cei care mananca dimineata slabesc mai usor, pe cand cei care obisnuiesc sa manance seara pierd mult mai greu kilogramele in plus.

"Acesta este primul studiu care demonstreaza ca ora mesei are efect asupra pierderii kilogramelor", a declarat Dr. Frank Scheer de la "Brigham and Women's Hospital". "Rezultatele noastre indica faptul ca cei care mananca mai tarziu au o rata de pierdere a kilogramelor mai mica decat cei care mananca mai devreme, ceea ce inseamna ca alegerea orei mesei este un fapt important intr-un program de slabire", a mai precizat Dr. Frank Scheer.

Foto: healthy.kudika.ro

     
Tag-uri: dieta, program, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii