ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2014, ora 15:04

Dieta-fulger. Asa slabesti 7 kg in doua saptamani

Articol de Madalina Irimia

Ai probat costumul de baie si nu prea ti-a placut ce ai vazut? Ar fi nevoie sa mai dai cateva kilograme jos ca sa poti merge linistit(a) la plaja? Nu-i nici o problema! Am gasit pentru tine o dieta rapida, cu care slabesti pana la 7 kg in doua saptamani. Este hiperproteica, asa ca n-o tine mai mult de 14 zile, ca sa nu-ti pui in pericol sanatatea!

Dieta hiperproteica a fost inventata in anii ’60 si utilizata in spitalele americane de pacientii care ce trebuiau sa slabeasca foarte repede inaintea unei interventii chirurgicale. Principiul acestei diete: se consuma preponderent proteine (carne, oua, lactate), cu scopul de a diminua numarul de calorii si a compensa lipsa de lipide si glucide.

Avantaje: slabesti rapid si scapi de grasime, dar nu-ti scade masa musculara. Se dau jos cam 1-3 kg in prima saptamana si intre 2-4 kg in cea de-a doua. Dezavantaje: este destul de greu de tinut, mai ales in primele zile, si este contraindicata celor cu probleme de sanatate (diabet, insuficienta renala, cardiaca, hepatica), femeilor insarcinate sau care alapteaza. In primele zile, respiratia poate fi mai grea, cu un miros neplacut, insa asta arata ca dieta functioneaza. Se poate contracara cu ceai de menta sau guma de mestecat. Mai pot aparea durerile de cap si constipatia.

Integral pe libertatea.ro

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii