A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664269.4144.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dieta expres dupa Sarbatori. Slabesti trei kilograme in sase zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2014, ora 13:51

Dieta expres dupa Sarbatori. Slabesti trei kilograme in sase zile

Articol de Madalina Irimia

Acum ca au trecut Sarbatorile si petrecerile, poti incepe sa te gandesti la silueta ta. Daca Mosul ti-a adus cateva kilograme in plus, poti sa scapi de ele in numai sase zile cu aceasta dieta expres.

Daca ai ramas cu cateva kilograme in plsu dupa Sarbatori, nu trebuie sa intri in panica. Urmeaza aceasta dieta simpla, echilibrata si detoxifianta care te va ajuta sa revii rapid la greutatea ta ideala.

Primele trei zile de dieta (faza I)

Regula generala: Evita painea si pastele fainoase. Glucidele trebuie asimilate in cantitati mici din legume, fructe si lactate. Nu este nevoie sa renunti chiar la toate micile tale placeri. Ai voie la un patratel de ciocolata sau la un pahar de vin de calitate, din cand in cand.

Micul dejun: Imediat ce te trezesti, bea un pahar cu apa sau cu limonada. La micul dejun, consuma un iaurt degresat sau 100 g de branza proaspata si 1-2 felii de paine integrala.

Pranz: La pranz este recomandat sa mananci o bucata de piept de pui facut la tigaie antiaderenta, fara ulei, sau un file de peste, preparat in acelasi mod sau la cuptor. Pentru garnitura alege 150 g de legume proaspete, excluzand insa cartofii. In a cincea zi a dietei, pentru diversificare, poti inlocui carnea alba cu cea rosie, de vita. Legumele le poti condimenta cu busuioc, usturoi sau ceapa, dar fara sa adaugi sare sau ulei. Pe langa acestea, poti consuma si un fruct proaspat sau un pahar cu suc de fructe facut la storcator.

Gustare: Daca stomacul iti da ghes dupa-amiaza, nu te abtine de la o gustare usoara. Fie bei un ceai verde, mananci un fruct (exclus bananele), fie te delectezi cu o bucatica de ciocolata sau cu 50 g de iaurt degresat.

Cina: La masa de seara, trebuie sa mananci ceva usor: 150 g de legume condimentate cu otet balsamic si 150 g de peste. Ai voie si la o bucata de branza proaspata degresata. Dupa masa, pentru a favoriza digestia si pentru a te relaxa, fa-ti un ceai de tei, de marar sau de musetel.

Integral pe unica.ro

Foto: rlaspalomas.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii