ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-04-2014, ora 11:03

Dieta de 8 ore, cea mai eficienta metoda de a slabi rapid? Tot ce trebuie sa faci este sa mananci intre anumite ore ale zilei

Articol de Madalina Irimia

Doi specialisti americani au scos o carte in care sustin ca poti manca oricat in timpul zilei, daca te incadrezi in limita a 8 ore. Fie de la 9 dimineata la 5 seara, fie de la 11 dimineata la 7 seara.

Teoria prezentata in carte sustine ca putem pierde 4,5 kilograme intr-o saptamana si pana la 10 kilograme in sase saptamani, atat timp cat ne alegem un interval orar in care sa mancam fara sa-l depasim: de la 9 dimineata la 5 seara sau de la 11 dimineata la 7 seara, scrie Daily Mail.

Potrivit lui David Zinczenko si Peter Moore, autorii cartii "Dieta de 8 ore: Uite cum dispar kilogramele fara sa te uiti la ce mananci!", statul pana tarziu in fiecare zi si mancatul pe tot parcursul a 24 de ore sunt cei doi factori responsabili pentru statisticile alarmante ale bolnavilor de diabet si de obezitate din Statele Unite. "Corpurile noastre nu pot procesa mancarea pe care o consumam (in afara orelor recomandate), iar acele calorii ajung acolo unde n-ar trebui - in jurul burtii si al fundului", arata un fragment din carte, publicat pe Today.com.

Integral pe perfecte.ro

Foto: shape.com

     
Tag-uri: dieta, sanatate, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii