A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662070.326.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dieta de 3 zile cu varza murata: slabeste si detoxifica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-01-2014, ora 09:03

Dieta de 3 zile cu varza murata: slabeste si detoxifica

Articol de Madalina Irimia

Varza murata este un ingredient fantastic pentru pierderea kilogramelor in plus. O dieta cu varza murata nu tine mai mult de 3 zile, insa te asigura ca slabesti mai bine de 2.5 kilograme.

Deseori ignorata de doamne si domnisoare din cauza mirosului nu foarte placut, varza murata are atat de multe beneficii pentru silueta, incat iti va parea rau daca nu o vei consuma.

Beneficiile unei diete cu varza murata

Daca esti in cautarea unei diete rapide si simple, inseamna ca trebuie sa testezi regimul de slabit cu varza murata. Aceasta muratura senzationala este plina de fibre alimentare care combat constipatia, regleaza tranzitul intestinal si iti detoxifica organismul.

Te lasi greu convinsa de benefiicile verzei murate? Atunci iti mai spunem ca dolofanele capatani murate au puterea de a tine sub control apetitul si contribuie la intensificarea arderii grasimilor. In plus, varza murata este saraca in calorii - 100 de grame contin doar 20 de calorii, un numar valoros, daca te gandesti ca in dieta trebuie sa-ti numeri fiecare calorie.

Dintre toate produsele vegetale, varza murata este singurul exemplar care contine vitamina B12, substanta care incetineste procesul de imbatranire si protejeaza sistemul nervos.

Integral pe dieta.ele.ro

Foto: foodstory.ro

     
Tag-uri: dieta, varza, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii