A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758146.4892.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dieta de 100 de calorii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-07-2014, ora 07:05

Dieta de 100 de calorii

Articol de Madalina Irimia

Dieta de 100 de calorii se bazeaza pe tinerea unei evidente a numarului de calorii pe care o persoana le consuma. Pentru a slabi, cei care aleg aceasta dieta trebuie sa controleze cantitatea si tipul mancarurilor incluse in alimentatia zilnica, pentru a putea calcula numarul caloriilor continute de acestea.

De aceea, initiatorii dietei de 100 de calorii pun la dispozitia celor ce o urmeaza un jurnal alimentar, o diagrama care va contine un raport calorii-greutate a diverse tipuri de alimente, un grafic de conversie, o carte de bucate care contine si sfaturi dietetice, chestionare si alte instrumente utile pentru pierderea in greutate. Toate acestea au rolul de a-i sustine si de a-i indruma pe cei care aleg dieta, sa tina sub control numarul permis de portii.

Dieta nu incurajeaza consumul de alimente cu un continut scazut de grasime sau carbohidrati, dar indica modalitatile in care pot fi consumate in mod frecvent si in portii mari alimente cu putine calorii.

Dupa ce va hotarati asupra alimentelor pe care doriti sa le mancati, trebuie sa verificati continutul caloric al mancarurilor alese, pentru a va da seama ce cantitati puteti consuma. Puteti manca orice, inclusiv pizza sau ciocolata, dar in portii care sa nu depaseasca totalul zilnic recomandat de calorii. Privarea de anumite feluri de mancare este daunatoare la nivel psihic si incetineste metabolismul. Totusi, este indicat sa alegeti sa mancati mai ales alimente sanatoase.

Integral pe sfatulmedicului.ro

Foto: ceai-verde.com

     
Tag-uri: dieta, calorii, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii