A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757372.2299.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dieta cu varza cruda te scapa de 5 kg in 7 zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-03-2014, ora 11:08

Dieta cu varza cruda te scapa de 5 kg in 7 zile

Articol de Madalina Irimia

Cura cu varza cruda se bazeaza pe principiul de a-ti umple stomacul cu un aliment cu valoare nutritiva si calorica foarte mica pentru a nu simti senzatia de foame.

Bogata in vitaminele A, B, C si E, varza cruda este potrivita pentru persoanele anemice datorita continutului mare de clorofila, ce favorizeaza producerea hemoglobinei. In plus, varza are un continut ridicat de magneziu, calciu si fier, contribuind astfel la remineralizarea si revitalizarea organismului.

Detoxifica organismul

"Dieta cu varza are un puternic efect antioxidant si ajuta la eliminarea reziduurilor din organism. De asemenea, substantele continute impiedica formarea radicalilor liberi ce afecteaza ADN-ul si celulele din organism. In plus, varza cruda stimuleaza digestia si are actiune autoimunizanta datorita unei substante bactericide si dezinfectate pe care o contine", explica dr. Laurentiu Luca, directorul Clinicii PULS.

Lecuieste depresia

Specialistii in terapii naturiste sustin ca varza are si proprietatea de a lecui depresia si meteosensibilitatea. Pentru a beneficia de aceste efecte, trebuie sa bei, zilnic, doua pahare cu suc de varza.

Ce sortiment alegem

Cruda sau gatita, varza, indiferent daca este alba, rosie, creata sau de Bruxelles, ar trebui consumata, in mod normal, de doua ori pe saptamana. Pe durata dietei insa trebuie sa o consumati zilnic. Se pare ca varza rosie ar contine mai multe vitamine si antioxidanti decat cea alba. Astfel, ea reduce riscul aparitiei cancerului la san datorita efectului sau asupra estrogenului.

Detalii pe ring.ro

Foto: divahair.ro

     
Tag-uri: varza, dieta, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii