ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-04-2014, ora 12:13

Dieta cu rosii: scapi de 2 kilograme in 3 zile

Articol de Madalina Irimia

Trebuie sa mergi la o petrecere in weekend si nu stii cu sa scapi rapid de cateva kilograme in plus? Ei bine, poti urma dieta cu rosii, care te va ajuta sa pierzi 2 kilograme in trei zile, dar si sa-ti detoxifici organismul.

Un mare atu al rosiilor in lupta cu kilogramele in plus este acela ca tin sub control grelina, un hormon care stimuleaza apetitul. Aceasta dieta este recomandata si femeilor care se lupta cu celulita, dar are beneficii si asupra sanatatii.

Contin colagen, ceea ce inseamna ca ajuta la mentinerea elasticitatii pielii. Rosiile au un continut bogat de licopen, care ajuta in prevnirea cancerului de esofag, de pancreas, cancerului de colon, cat si a cancerului mamar. Totodata, tomatele sunt bogate si in antioxidanti, dar si in vitaminele C, E, A si B12.

De ce trebuie sa tii cont

Dieta poate fi tinuta de orice femeie care nu are probleme de sanatate, dar este recomandat sa consulte un medic inainte de a se apuca de aceasta.

Aceasta nu trebuie tinuta mai mult de trei zile. Pe tot parcursul dietei trebuie sa nu uiti sa bei cei doi litri de apa pe zi. Este indicat sa eviti fumatul, dar si bauturile carbogazoase pe toata durata dietei.

Descopera care este regimul pe baza de rosii pe clickpentrufemei.ro.

Foto: ele.ro

     
Tag-uri: dieta, rosii, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii