A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758186.7667.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dieta cu gulii: Slabeste 7 kilograme in 7 zile cu leguma minune!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-05-2014, ora 07:10

Dieta cu gulii: Slabeste 7 kilograme in 7 zile cu leguma minune!

Articol de Madalina Irimia

Inrudite cu varza, broccoli sau conopida, guliile sunt mai putin populare la noi. Cu toate astea, nu sunt cu nimic mai prejos decat suratele lor. Iata o dieta usoara, de vara, cu gulii de sezon, cu care slabesti garantat 7 kilograme in 7 zile.

Spre deosebire de tarile asiatice, la noi guliile sunt folosite mai ales ca hrana pentru animale. In ciuda acestui lucru, in compozitia lor se gasesc suficiente elemente nutritive care sa le recomande si pentru alimentatia umana. Astfel, 100 g de gulii contin 3,1% proteine, 0,4% lipide, 5,4% glucide, dar si vitaminele A si C, fibre, calciu, fier si potasiu.

Intaresc sistemul imunitar

Importante surse de vitamina C, aceste legume sunt recomandate in tratarea astmului, bronsitei si racelilor, decoctul de gulii avand efect de reducere a secretiilor si de calmare a durerilor de gat. Vitamina A, continuta mai ales in semintele de gulie, ajuta la imbunatatirea vederii.

Integral pe unica.ro

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: dieta, gulii, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii