A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663817.5098.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dieta cu fasole pastai: Slabeste 5 kilograme in 7 zile cu legume de sezon
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-07-2013, ora 11:45

Dieta cu fasole pastai: Slabeste 5 kilograme in 7 zile cu legume de sezon

Articol de Madalina Irimia

Fasolea pastai este delicioasa si foarte frageda in luna iulie. Iata cum poti sa mananci bine si sanatos si sa slabesti 5 kilograme in 7 zile cu dieta cu fasole pastai. Afla totul despre super alimentul lunii iulie: fasolea pastai verde si galbena.

In luna iulie gasim deja la piata fasole pastai, atat verde, cat si galbena, atat tubulara, cat si lata. Soiurile diferite nu inseamna ca fasolea pastai difera mult din punct de vedere al beneficiilor asupra sanatatii in functie de culoare.

Culoarea galbena a pastailor vine de la flavonoidele (substante cu efecte antiinflamatoare si antioxidante) pe care le contine; culoarea verde - de la continutul mare de clorofila (care are o actiune depurativa, antitoxica); culoarea roscata, cu care este uneori impestritata fasolea, vine de la asa-numitii pigmenti antocianici (cu efecte antitumorale si antioxidante puternice).

Integral pe unica.ro

Foto: livestrong.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii