A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758507.419.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dieta cu banane: Cum sa slabesti 4,5 kilograme pe saptamana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-07-2014, ora 14:00

Dieta cu banane: Cum sa slabesti 4,5 kilograme pe saptamana

Articol de Madalina Irimia

"Dieta cu banana de dimineata" a fost creata de Hitoshi Watanabe si sotia sa, Sumiko. Hitoshi a studiat medicina preventiva, iar Sumiko lucreaza in domeniul farmaceutic.

Dieta se bazeaza pe consumarea unei banane si a unui pahar cu apa la temperatura camerei la micul dejun, care duc la pierderea in greutate indiferent de ce se consuma pe parcursul zilei. Bananele sunt bogate in fibre, vitaminele B6 si C si potasiu.

Dieta este foarte simpla si usor de urmat. Aceasta dieta este eficienta pentru ca bananele imbunatatesc digestia si stimuleaza metabolismul. Bananele sunt bogate in fibre care provoaca satietate si blocheaza absorbtia unor carbohidrati. Ele trebuie consumate crude, nu gatite sau inghetate.

Este obligatoriu ca masa de seara sa fie luata inainte de ora 20.00 si sa fie evitat desertul dupa cina. Este acceptat un fruct in cazul in care foamea persista. O alta regula a dietei cu banane presupune culcatul inainte de ora 24.00. Sunt interzise produsele lactate si alcoolul. Singura bautura recomandata alaturi de mese este apa la temperatura camerei. Mesele trebuie sa contina putine calorii. Cafeaua trebuie evitata dimineata pentru un nivel de glucoza stabil. Lipsa lactatelor si a desertului din meniu reduce numarul de calorii.

Plan de dieta:

Micul dejun: una sau mai multe banane, un pahar cu apa la temperatura camerei

Pranz: orice alegere este acceptata

Gustarea de dupa-masa: este permis ceva dulce in jurul orei 15

Cina: se poate manca orice, dar sa fie inainte de ora 20.00. Este interzis desertul!

Sunt recomandate exercitiile fizice, insa nu sunt obligatorii. Este important ca in cele doua mese la alegere sa nu se faca excese. Cu ajutorul dietei cu banane se pot pierde pana la 4,5 kilograme pe saptamana.

Sursa : incomemagazine.ro

     
Tag-uri: Banane, dieta, mic-dejun
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii