A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818325.1599.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dieta cu STRUGURI NEGRI: cum sa slabesti 4 kilograme in 6 zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-09-2013, ora 07:01

Dieta cu STRUGURI NEGRI: cum sa slabesti 4 kilograme in 6 zile

Articol de Madalina Irimia

Strugurii negri sunt vedetele incontestabile ale toamnei. Plini de vitamine, minerale si substante antioxidante, aceste fructe delicioase te ajuta sa-ti imbunatatesti starea de sanatate, sa-ti detoxifici organismul si, mai presus de toate, sa slabesti.

Sunt multe persoane care spun ca nu poti slabi mancand struguri negri, intrucat contin cantitati generoase de zahar, insa acesta este doar un mit.

In realitate, daca te straduiesti sa ai o alimentatie sanatoasa, faci putin sport, dormi 8 ore pe noapte si iti hidratezi organismul, vei slabi 4 kilograme in 6 zile cu dieta cu struguri negri.

Strugurii negri sunt surse excelente de vitamine (A, B1, B2, acid folic, C, E si K), minerale (calciu, fier, mangan, zinc si cupru). La toate acestea se adauga si o cantitate impresionanta de antioxidanti, substante care iti protejeaza organismul de radicalii liberi si previn boli grave, cum ar fi cancerul. Resveratrolul este doar una dintre substantele antioxidante din strugurii negri. El te ajuta sa ai o piele mai frumoasa si amana aparitia ridurilor.

Citeste mai multe pe ele.ro.

Foto: stiri.com.ro

     
Tag-uri: dieta, struguri, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii