ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-02-2014, ora 16:03

Dieta cu FULGI DE OVAZ si IAURT. Cum sa scapi rapid de 3 kg

Articol de Madalina Irimia

Sa slabesti in timp record 3 kilograme pare a fi un vis imposibil. Trebuie sa te infometezi si sa tii cure de slabire drastice si nici asa nu ai siguranta ca vei scapa de surplus, insa daca alegi dieta care trebuie poti uita si de infometare si de curele drastice de slabire.

Dieta cu fulgi de ovaz si iaurt promite sa te ajute sa slabesti in doar cateva zile si nici nu iti afecteaza organismul, scrie dieta.ele.ro.

Fulgii de ovaz sunt surse excelente de cupru, fier, magneziu, mangan, zinc si vitamina E. Toate aceste substante ajuta organismul sa treaca mai usor prin dieta, fara sa se epuizeze. Vin tare din urma fibrele. Odata ce consumi fulgii de ovaz, acestia ajung in stomac si isi maresc volumul, creand un "gel" care iti confera rapid o senzatie de satietate.

Astfel, dupa ce mananci un bol de fulgi de ovaz, vei fi satula cel putin jumatate de zi si tai un numar mare de calorii din alimentele pe care le-ai fi consumat ca gustare intre mese.

Pe langa fibrele care iti detoxifica organismul si te ajuta sa scapi rapid de grasimi si de kilogramele in plus, fulgii de ovaz contin si proteine, nutrienti care accelereaza metabolismul, grabesc arderea caloriilor si contribuie la transformarea grasimilor in energie. Prin urmare, vei slabi si vei fi energica pe tot parcursul dietei.

Iaurtul degresat contine putine calorii si este plin de probiotice care regleaza tranzitul intestinal si imbunatatesc digestia. Consumat cu regularitate, iaurtul te ajuta sa slabesti armonios.

Integral pe dieta.ele.ro

Foto: girlsgocrazy.info

     
Tag-uri: fulgi, ovaz, iaurt, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii