A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664996.6251.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dezvaluirile ingerasului Victoria's Secret care a renuntat la modelling pentru religie: "Aveam senzatia ca vand sex si ca la 52 de kg sunt grasa!"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2013, ora 17:34

Dezvaluirile ingerasului Victoria's Secret care a renuntat la modelling pentru religie: "Aveam senzatia ca vand sex si ca la 52 de kg sunt grasa!"

Articol de Madalina Irimia

Kylie Bisutti a renuntat la modelling anul trecut, in februarie, chiar daca ajunsese acolo unde milioane de tinere din intreaga lume se viseaza: pe podiumul Victoria's Secret. Tanara nu a mai rezistat presiunii din modelling, mai ales ca multe dintre lucrurile pe care trebuia sa le faca erau contrat principiilor religioase in care credea.

La 15 ani, Kylie Bisutti a venit plina de sperante in New York pentru a incepe o cariera in modelling. Dar curand si-a dat seama ca lumea glamuroasa a modei nu era ceea ce parea la televizor.

Tanara in varsta de 23 de ani a povestit in cartea sa " I'm No Angel: From Victoria's Secret Model to Role Model" (Nu sunt un "ingeras": de la model Victoria's Secret la model de conduita) ca una dintre colegele sale de camera era atat de bulimica, incat vomita ce manca la fiecare masa si adormea in fiecare noapte plangand. "Era intr-un stadiu atat de avansat de bulimie incat ajunsese sa vomite involuntar ceea ce manca. Incepea sa planga cand se uita in oglinda, pentru ca i se parea ca e grasa...dar era atat de slaba!", povesteste Kylie Bisutti.

Integral pe perfecte.ro

Foto: vogue.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii