A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661991.8925.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dezvaluiri teribile despre Kim Jong Un: Si-ar fi otravit matusa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-05-2015, ora 17:04

Dezvaluiri teribile despre Kim Jong Un: Si-ar fi otravit matusa

Articol de Madalina Irimia
Un dezertor nord-coreean povesteste cum liderul suprem al tarii, Kim Jong Un, a ordonat otravirea matusii sale, Kim Kyong Hui.

Unul dintre cei mai importanti lideri de la Phenian care au dezertat vreodata, Park, care nu este insa numele sau real, a servit credincios regimul nord-coreean cateva decenii, relateaza CNN.

Omul isi declina identitatea, de teama ca familia si prietenii sai ramasi in Phenian ar putea suferi din pricina represaliilor nord-coreenilor. Si nu este deloc surprinzator, avand in vedere ce are de spus.

Prima dintre acuzatiile la adresa regimului de la Phenian este socanta, Park afirmand ca liderul suprem al tarii a ordonat ca matusa sa, o ruda de sange, sa fie otravita.

"Pe 5 sau 6 mai anul trecut, Kim Jong Un a ordonat ca matusa sa, Kim Kyong Hui, sa fie ucisa. Doar unitatea sa de bodyguarzi stia asta, iar acum oficialii inalti stiu de asemenea ca ea a fost otravita", povesteste Park.

Matusa lui Kim Jong-Un a murit in timp ce vorbea cu liderul nord-coreean

Dezertorul nord-coreean spune ca Kim Jong Un a vrut sa o reduca la tacere dupa ce femeia a protestat furioasa timp de mai multe luni dupa ce sotul sau si presupus numar doi in conducerea tarii, Jang Song Thaek, a fost ucis in luna decembrie 2013.

Soarta matusii lui Kim Jong Un a fost subiectul unor speculatii intense, de la disparitia din spatiu public, in luna septembrie 2013, cu cateva luni inainte de moartea sotului sau.

Diferite rapoarte sugerau ca ar fi suferit un infarct ce i-ar fi fost fatal, s-ar fi sinucis sau s-ar afla intr-o stare vegetativa, dupa ce a fost supusa unei interventii chirugicale pentru extirparea unei tumori de pe creier.

Jang si sotia sa au primit sarcina de a-l instrui pe tanarul lider in primii ani de putere dupa moartea tatalui sau, fostul lider Kim Jong Il.

"Dupa un an si jumatate, Kim Jong Un a vrut sa construiasca statiunea de ski Masikryong si parcul acvatic Munsu, dupa experienta sa din Elvetia. Jang Song Thaek a fost de acord initial, insa a sugerat ca trebuie construita intai economia. Acolo au inceput frictiunile", sustine Park.

Potrivit acestuia, unchiul liderului de la Phenian a fost arestat, judecat si executat in mai putin de o saptamana de la acel moment: "Jang nu a fost executat public, ci intr-o camera secreta din subteran".

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii