A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758668.0357.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dezvaluiri socante despre o retea de prostitutie cu minori, inclusiv romani, pentru preoti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-06-2013, ora 16:23

Dezvaluiri socante despre o retea de prostitutie cu minori, inclusiv romani, pentru preoti

Articol de Madalina Irimia

Un fost preot din Roma, Patrizio Poggi, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru agresiuni sexuale asupra unor minori, a denuntat carabinierilor, pe 8 martie, o retea de prostitutie cu minori, inclusiv romani, pentru preoti si prelati de la Vatican.

Potrivit editiei online pentru Roma a Corriere dela Sera, fostul preot paroh al Bisericii San Filippo Neri din Roma a denuntat noua prelati si o retea de prostitutie cu minori pentru prelati si preoti parohi din capitala italiana, "bine organizata si gestionata".

Poggi afirma in denuntul sau ca un fost carabinier "selecta" tineri si minori intr-un local gay, "Twink", si in zona acestuia, pe bulevardul Giolitti, in apropiere de gara Termini. In afara de acesta, fostul preot afirma ca de "recrutare" in cadrul acestei retele se ocupau, de asemenea, directoarea unei mici agentii matrimoniale si "un personaj care tinea contabilitate la negru in parohia San Filippo Neri", unde a fost preot Poggi.

Integral pe realitatea.net

Foto: enational.ro

     
Tag-uri: minori, preoti, Roma
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii