A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835005.6931.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dezvaluiri despre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, facute de mama lui stefan Banica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-10-2014, ora 15:43

Dezvaluiri despre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, facute de mama lui stefan Banica

Articol de Cristian Amariei
Mama lui Stefan Banica Jr, Sanda Liteanu, a vorbit pentru prima oara despre viata amoroasa a fiului sau, in special despre relatia pe care ea avut-o cu fostele sale nurori, Mihaela Radulescu si Andreea Marin.

Sanda Liteanu are numai cuvinte de lauda despre fostele femei din viata lui Stefan si le-a considerat intotdeauna ca fiicele sale.

"Cred ca sunt o soacra buna pentru ca eu mi-am dorit mereu si o fata, dar n-a fost sa fie. Cu toate iubitele lui Stefan m-am inteles bine si le-am considerat ca fiind fiicele mele. Deci nu am dus chiar asa tare lipsa unei fete, am avut destule fiice, poate chiar prea multe. Ma inteleg foarte bine cu Andreea, ne vizitam, avem o relatie normala. E mama nepoatei mele si a fost nora mea atata vreme, ar fi si culmea sa nu avem o relatie buna, apropiata. Chiar daca ea si Stefan au luat-o pe drumuri diferite, noi doua inca ne intelegem de minune", a declarat Sanda Liteanu, pentru cancan.ro.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii