A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833673.7295.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dezvaluiri cutremuratoare facute de mama lui Cristiano: "Cind am aflat ca-s insarcinata cu Ronaldo am vrut sa fac avort!" Reactia incredibila a superstarului portughez!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
18-07-2014, ora 15:19

Dezvaluiri cutremuratoare facute de mama lui Cristiano: "Cind am aflat ca-s insarcinata cu Ronaldo am vrut sa fac avort!" Reactia incredibila a superstarului portughez!

Articol de Cristian Amariei

Dolores Aveiro, 59 ani, mama superstarului portughez Cristiano Ronaldo, si-a lansat cartea in care povesteste episoade nestiute din viata sa si a familiei. Fotbalistul nu a putut fi prezent la eveniment pentru ca se afla in China, pentru a-si respecta contractele de publicitate pe care le are acolo.

Publicata momentan doar in Portugalia, cartea scrisa de Paulo Sousa Costa si denumita "Mama curajoasa" dezvaluie momente dificile din familia Aveiro. "Cristiano nu a putut fi prezent la acest eveniment, dar a glumit cu mine: “Vezi, mama, voiai sa faci avort si eu sint cel care intretine toata casa acum”", spune Dolores.

Ronaldo se afla in China, unde e ocupat cu niste contracte de publicitate.

Dolores si-a pierdut mama cind avea doar 5 ani (a suferit un stop cardiac la doar 37 de ani si a decedat) si a fost abandonata de tata, crescind intr-un orfelinat. Dolores a fost despartita de ceilalti 4 frati pe care ii avea (doua surori si doi frati). Unul dintre baieti, cel mai mare, a ramas alaturi de tata.

Nu sint ocolite nici problemele cu alcoolul pe care tatal lui Ronaldo, Jose Dinis Aveiro, decedat in 2005, le-a avut.

Unul dintre cele mai comentate episoade din carte a fost cel in care Dolores povesteste ca s-a gindit sa avorteze atunci cind a ramas insarcinata. Avea 30 de ani si facuse deja 3 copii. Medicul nu a fost de acord cu avortul, asa ca Dolores a incercat sa apeleze la o "reteta proprie": "Nu voiam sa duc la capat sarcina, asa ca am decis sa beau bere neagra pina cind corpul meu nu ar mai fi putut suporta. Dar nu a avut efect si sarcina a decurs bine si s-a nascut Cristiano. Acum sint fericita ca lucrurile nu au iesit cum voiam. E si un sfat pe care as vrea sa-l dau femeilor din lumea intreaga: nu faceti avort! Nici nu stiti cita bucurie v-ar putea aduce copilul pe care, poate, intr-un anumit moment nu-l doriti...", scrie jn.pt.

Dolores dezvaluie episoade extrem de dificile din viata sa: "Eram o familie saraca, uneori nu aveam mincare. Banii nu m-au schimbat insa. Ma intereseaza doar dragostea. Copiii mei mi-au dat totul, iar eu fac totul pentru ei. Niciodata nu le-am ascuns celor 4 copii ai mei, Elma, Hugo, Katia si Cristiano momentele dificile prin care am trecut. Ei stiu cit am suferit. Ronaldo imi spunea mereu: “Mama, te rog nu mai plinge. Intr-o buna zi o sa-ti pot oferi tot ce nu ai avut vreodata” Si asa s-a si intimplat".

Nici decizia lui Ronaldo de a pastra secretul in privinta mamei copilului sau, Cristiano Junior, nu e ocolita in cartea lui Dolores: "Ronaldo a venit la mine si mi-a spus: “Mama, o sa am un copil si as vrea sa ma ajuti sa-l educ, sa creasca frumos, asa cum ai facut cu mine si cu fratii mei. Identitatea mamei nu va fi dezvaluita niciodata” !"

O femeie din SUA a purtat copilul lui Cristiano. Dolores a mers in Florida si l-a luat in Portugalia pe Cristiano Junior dupa ce s-a nascut si il ajuta pe fotbalist sa-l creasca.

Sursa: gsp.ro

Foto: galeriacr7.com.br

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii