ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-11-2014, ora 11:32

Dezvaluiri ciudate ale vedetelor. Cine doarme inconjurat de serpi, colecteaza dintii fanilor sau mananca argila

Articol de Madalina Irimia
Vedetele ne uimesc cateodata cu sinceritatea lor. Poate ca unele lucruri ar trebui sa fie stiute doar de ele. Astfel, intr-un moment de sinceritate absoluta, am aflat de la Katy Perry ca poarta in geanta parul lui Miley Cyrus si al lui Taylor Swift sau ca Demi Lovato se credea Billie Holiday intr-o viata anterioara.

Katty Perry a povestit intr-un interviu ca poarta cate o suvita din parul lui Miley Cyrus si Taylor Swift la ea in geanta. "La una din primele mele participari de la Premiile Grammy, am impartit cabina cu Miley Cyrus si Taylor Swift. Si le-am rugat sa imi dea cate o suvita din parul meu. Le-am impachetat separat si le-am pus in geanta".

Kesha a dezvaluit ca are o colectie mai ...speciala. Cantareata colecteaza dinti de la fani. "Un fan mi-a trimis unul intr-o zi si mi-am facut un colier din el. Apoi am gasit cativa dinti de lapte de-ai mei si atunci mi-am dat seama ca mi-ar placea sa port o parte din corpul fanilor mei cu mine. M-am gandit sa imi fac o tinuta din dintii lor. Am vreo 500 si inca mai colectez", a spus artista.

Mai multe pe perfecte.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii