A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675119.2715.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dezvaluiri amuzante facute de Darren Cahill in legatura cu Simona Halep: „Domnul Tiriac a vrut sa ii dea 100 de dolari sa-si ia blugi”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2016, ora 08:39

Dezvaluiri amuzante facute de Darren Cahill in legatura cu Simona Halep: „Domnul Tiriac a vrut sa ii dea 100 de dolari sa-si ia blugi”

Articol de Cristian Amariei
Antrenorul australian al Simonei Halep, Darren Cahill, a facut cateva declaratii amuzante despre Simona Halep si Ion Tiriac, motivul fiind o poza mai veche facuta de Cahill Simonei, in care aceasta purta o pereche de blugi decupati.

Imediat dupa turneul de la Madrid, Cahill posta pe Twitter o poza (vezi foto articol), in care scria faptul ca poate acum, dupa turneul castigat la Caja Magica, Simona va avea bani sa isi cumpere o pereche de blugi.

Acum, intr-un interviu acordat DolceSport, Cahill si-a amintit de acel episod, spunand faptul ca Ion Tiriac, marele patron al turneului madrilen a vrut sa ii ofere Simonei, mai in gluma, mai in serios, 100 de dolari pentru a-si procura o pereche de pantaloni normala:

"Domnul Tiriac a incercat sa ii dea 100 de dolari sa isi cumpere o pereche de blugi ca lumea. Avea blugii aia rupti pe care i-a tot purtat in timpul turneului si i-am zis ca, daca o sa aiba un turneu bun, poate o sa se duca sa isi cumpere o pereche de blugi normali. A doua zi dupa ce a castigat turneul s-a dus la cumparaturi si si-a cumparat o pereche de blugi", declara Cahill la Dolce.

Simona a pierdut in primul meci la Roma, cu Daria Gavrilova, pregatindu-se acum pentru Roland Garros, care va incepe de duminica urmatoare.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii