ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-10-2015, ora 08:52

Dezvaluire incredibila facuta de Alexandra Dulgheru: Ce i-a spus Bouchard dupa gestul rusinos de la Fed Cup

Articol de Madalina Irimia
Eugenie Bouchard a comis un gest rusinos la adresa Alexandrei Dulgheru in primavara acestui an, iar sportiva noastra a hotarat sa dezvaluie ce i-a transmis canadianca imediat dupa acest moment ce a facut inconjurul lumii.

"Nu dau mana cu tine, este o prostie sa fac asta!", i-a spus Bouchard lui Dulgheru imediat dupa ce a lasat-o pe sportiva noastra cu mana intinsa, potrivit dezvaluirii facute de Alexandra intr-o emisiune televizata.

"Ea nu a procedat corect, nu asa se face! In tenis sunt anumite sabloane care trebuie respectate! Ea a spus ca nu da mana cu adversarul pentru ca i se pare o prostie. Lumea a tot vazut-o facand gestul acesta", a spus Alexandra la Dolce Sport.

Apoi, Dulgheru a dezvaluit ca si celelalte tensimene au dezaprobat gestul lui Bouchard.

"Toti au fost contra ei dupa. Pe mine ma opreau jucatoarele cu care nu ma cunosteam la Madrid si-mi spuneau ca bine i-am facut, ca i-am dat o palma", a completat Alexandra.

Eugenie Bouchard a refuzat sa o salute pe Alexandra Dulgheru la ceremonia in care s-au stabilit meciurile intalnirii Canada - Romania, din primavara acestui an.

Apoi, Eugenie Bouchard a fost invinsa de Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu in meciurile de Fed Cup, disputate la Montreal.

Romania s-a calificat astfel in Grupa Mondiala I a Fed Cup, in care se regasesc cele mai bune opt echipe din lume.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii