A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674713.9229.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dezinfectantii Hexi Pharma, diluati chiar si de ZECE ori. Ce s-a descoperit in probele luate de pe mainile unui chirurg
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-05-2016, ora 08:15

Dezinfectantii Hexi Pharma, diluati chiar si de ZECE ori. Ce s-a descoperit in probele luate de pe mainile unui chirurg

Articol de Cristian Amariei
Analizele cerute de Guvern in cazul produselor Hexi Pharma, confirma un adevar sumbru: dezinfectantii ajunsi in spitalele din Romania erau diluati, in unele cazuri, si de zece ori.

Ministerul Sanatatii a cerut retragerea produselor Hexi Pharma din toate unitatile medicale. Intre timp, firma care sta in centrul scandalului si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti, iar angajatii dau declaratii, in fata procurorilor.

Victor Strambu, secretar de stat Ministerul Sanatatii: "Primele probe care au aparut astazi, la toate s-a constatat neconformitati. O sa facem recomandarea catre spitale sa isi retraga din folosinta produsele de la Hexi Pharma. Retragerea trebuie sa se faca imediat."

Primele rezultate ale testelor facute la dezinfectantii colectati din 50 de spitale din Romania au ajuns deja pe masa oficialilor, iar cifrele sunt de-a dreptul infricosatoare.
La Institutul de Endocrinologie "Parhon", de exemplu, a fost testat produsul Hexiosept AF. In loc sa abia o concentratie de 15 la suta, avea doar 5,3 la suta.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii