A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662272.5255.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dezastru pentru Facebook: Motivul pentru care Instagram si-a pierdut jumatate din utilizatori in mai putin de o luna
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-01-2013, ora 15:15

Dezastru pentru Facebook: Motivul pentru care Instagram si-a pierdut jumatate din utilizatori in mai putin de o luna

Articol de Madalina Irimia

Serviciul fotografic Instagram, detinut de cunoscuta retea de socializarea Facebook, si-a pierdut jumatate din numarul de vizitatori pe care ii avea zilnic. Schimbarea drastica din punct de vedere al traficului inregistrat pe portalul fotografic s-a produs in mai putin de o luna.

Scaderea drastica raportata la nivelul utilizatorilor Instagram s-a produs datorita ultimelor acuzatii lansate impotriva serviciului fotografic, conform carora acesta planuia sa vanda imaginile utilizatorilor.

In mod normal numarul persoanelor care foloseau in fiecare zi Instagram ajungea la 16.35 milioane, aceasta cifra fiind inregistrata la 17 decembrie 2012, conform Daily Mail, citat de Mediafax. Insa la jumatatea lunii ianuarie 2013 numarul utilizatorilor zilnici a scazut la 8.42 milioane.

La finalul anului trecut anuntul potrivit caruia Instagram ar urma sa foloseasca fotografiile realizate de utilizatorii sai in scop comercial a starnit un val de revolta din partea acestora.

Integral pe protv.ro

foto: cbsnews.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii