A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664290.753.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Detoxifierea faciala, solutia impotriva tenului obosit si lipsit de stralucire
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-01-2014, ora 14:16

Detoxifierea faciala, solutia impotriva tenului obosit si lipsit de stralucire

Articol de Madalina Irimia

Tenul este cel mai vizibil barometru al stilului de viata pe care il avem, tradand cu usurinta obiceiurile nesanatoase de care dam dovada. Aspectul tern, lipsit de stralucire al pielii este semnalul de alarma dat de organism atunci cand toxinele acumulate devin o amenintare. Din fericire, la indemana oricui exista procedura de detoxifiere a tenului, in care mierea joaca un rol important.

Alimentatia nesanatoasa, stresul ori consumul periodic de tutun si alcool au un impact negativ asupra organismului, cel mai vizibil afectat fiind tenul. Excesele determina depozitarea toxinelor la nivelul porilor si al tesuturilor, care produc in timp un aspect inestetic. Dar situatia se poate remedia. Un tratament cosmetic corespunzator, adaptat problemelor pielii, ii poate conferi luminozitatea si prospetimea de care duce lipsa momentan. Pentru mentinerea unui aspect sanatos este recomandata o detoxifiere a tenului la cel putin 3 luni.

Integral pe unica.ro

Foto: unica.ro

     
Tag-uri: ten, frumusete, ingrijire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Mirela2,  25.01.2013 17:46

Mai bine mergi direct la salonul lor sa-ti faca o consultatie si recomandare in functie de tenul pe care il ai. Am sunat si eu dupa ce am citit aici, si mi-au spus ca e gratuit!

   
Corinell,  24.01.2013 17:12

Multumesc pentru sfat!! Sunt o fumatoare inraita, si nu faceam legatura intre tenul meu imbacsit si viciul asta. Ce masca ar trebui sa imi fac dintre cele prezentate?

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii