A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719760321.697.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Detoxifierea de primavara te ajuta sa slabesti 4 kilograme!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-04-2014, ora 16:00

Detoxifierea de primavara te ajuta sa slabesti 4 kilograme!

Articol de Madalina Irimia

Primavara si-a intrat demult in drepturi – calendaristic, suntem la jumatatea anotimpului - si acum este momentul sa dam jos 2-3 kilograme! O detoxifiere ca la carte este metoda optimia pentru a obtine o talie de vis si un sentiment de bine.

Mai intai, trebuie sa elimini excesul de apa si de toxine. In acest scop, sunt recomandate plantele cu efecte diuretice: ortosifon, macese, papadie, matase de porumb. Cu una dintre aceste plante preparam o infuzie (o lingurita la 250 ml apa), pe care o bem dimineata, sau putem procura de la plafar capsule ce contin pulbere din plante. Datorita proprietatilor diuretice foarte puternice, aceste plante sunt indicate si in cazul celor care sufera de edeme (umflaturi la nivelul mainilor si picioarelor), cauzate de retentia de apa.

Cantitatea de grasimi asimilate poate fi redusa cu ajutorul algelor marine. Foarte bogate in taninuri, algele blocheaza asimilarea grasimii. Atentie, capsulele cu extract din alge marine trebuie luate numai cu avizul medicului si nu mai mult de 10 zile. O substanta foarte cunoscuta care ajuta la arderea grasimilor este teina din ceaiul verde. Este mai bine sa preparam ceaiul din frunze uscate, si nu din pliculete, pentru ca acestea contin tije si ramasite de plante. Nu trebuie sa bem mai mult de doua-trei cesti de ceai verde zilnic, pentru ca teina are efecte similare cafeinei, iar daca este consumata in cantitati mari provoaca insomnii.

Citeste mai mult pe revistafelicia.ro!

Foto: curademiere.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii