A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835250.9615.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Detoxifierea: alimente permise si interzise!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2015, ora 08:46

Detoxifierea: alimente permise si interzise!

Articol de Cristian Amariei
Cura de detoxifiere nu trebuie considerata a fi o pedeapsa la care sa te supui pentru a compensa persoadele de exces de orice natura.

Obiectivul acesteia este de a-ti regasi vitalitatea si energia, de a manca cu placere, reducand la maxim efectele toxice ale alimentelor, de a restabili echilibrul psihic si starea de bine si, de ce nu, de a obtine un tonus fizic si o silueza imbunatatite.

Prin acest plan alimentar nu vei rezolva problema kilogramelor in plus, ci mai degraba vei avea o piele mai luminoasa, un aspect sanatos, celulita si retentia de lichide ameliorate, somnul mai profund si mai odihnitor, starea de spirit optimista si pozitiva – pe scurt vei fi in forma maxima!

Specialistii de la BodyShape au propus un program de detox de 7 zile, iar cel mai important lucru pentru a reusi sa iti purifici organismul in doar o saptamana este sa respecti cateva sfaturi simple!

Toate mancarurile pe care le consumi trebuie sa fie proaspete!

Asigura-te ca toate alimentele sunt proaspete – nu in conserva, cutii sau impachetate si modificate pentru a le prelungi viata pe raft. Va trebui sa faci cumparaturi cam de doua ori pe saptamana, deoarece alimentele se vor strica mai repede, insa acest lucru te va incuraja sa le si consumi mai repede.

Nu sunt permise alimentele procesate!

Cu toate ca aceasta regula este asemanatoare cu cea dinainte, trebuie sa stii ca prin “mancaruri procesate” nu ma refer doar la fast-food – ai fi surprinsa sa vezi cate produse procesate exista, despre care se spune ca ar fi “sanatoase” dar care sunt, de fapt, destul de procesate incat sa iti deregleze hormonii responsabili cu arderea grasimilor.

Asadar, sunt interzise sucurile concentrate sau cerealele “sanatoase” care, de fapt, au o tona de conservanti. Ca sa fie mai simplu, timp de o saptamana ar trebui sa mananci doar fructe, legume, oua, carne, peste, curcan, nuci, seminte, legume, fasole si linte.

Nu este permis alcoolul!

Desi sfaturile precum “un pahar de vin pe zi ajuta la sanatatea inimii” sunt risipite peste tot in ultimul timp, trebuie sa stii ca alcoolul, indiferent de cantitatea in care il consumi, nu te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus!

Fara zahar, indulcitori artificiali sau naturali!

Timp de o saptamana, elimina TOATE zaharurile din alimentatia ta! Acestea nu numai ca vor impiedica curatarea organismului, dar sunt mai nocive chiar si decat grasimile in ceea ce priveste silueta. Asadar, fara zahar, miere, siropuri sau stevie!

Fara lactate!

Acestea nu numai ca au conservanti, dar sunt si pline de zahar si alte substante daunatoare organismului pe termen lung.

Fara produse pe baza de grau!

Painea, pastele, cerealele, prajiturile, biscuitii sau supele-crema care contin faina sunt total interzise in perioada de detoxifiere. Chiar daca ele sunt, in general, pline de fibre necesare organismului, produsele pe care noi le cumparam si care ajung pe masa noastra sunt atat de procesate chimic incat in loc sa beneficiem de nutrientii pe care ii contin, ajungem sa ne “otravim” si sa “stresam” sistemul digestiv.

Alege produse organice ori de cate ori poti!

incearca sa te hranesti cu produse bio, cat de des poti, pentru a evita alimentele cu pesticide, hormone de crestere sau alte chimicale folosite in mancaruri pentru a incetini capacitatea organismului de a metaboliza grasimile. Alege alimente proaspete, din surse sigure, care sa iti ofere vitamine si minerale si care sa te fereasca de aditivi si substante nocive!

Sursa: csid.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii