ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-01-2015, ora 08:26

Detaliul personal pe care Elvis Presley l-a ascuns toata viata. Ce nu a spus niciodata regele rock'n'roll

Articol de Madalina Irimia
O fosta partenera a lui Elvis Presley, cu care acesta a avut o relatie la inceputul carierei muzicale, a dezvaluit un detaliu despre viata cantaretului despre care nu se stie.

Elvis Presley a sustinut concerte in fata a milioane de oameni, iar talentul sau muzical l-a propulsat in cariera pe o pozitie fruntasa in istoria interpretilor la nivel mondial.

Desi americanul parea a fi foarte dezinvolt pe scena si reusea sa fascineze orice fan de al sau, se pare ca artistul avea un secret de ordin comportamental pe care reusea sa il ascunda de fiecare data cu brio.

Connie Stevens, o fosta partenera a lui Presley, a declarat pentru Huffington Post despre faptul ca muzicianul suferea de un complex prin care, sustine femeia, nu agrea sa stea in preajma multor oameni.

"Era putin nesigur pe el si nu prea isi dorea sa iasa din casa. Daca mergeam la cinematograf nu reuseam sa vedem intregul film. Nu puteam sta in fata si trebuia constant sa ne ferim de lume, pentru ca el asa isi dorea", a declarat Connie Stevens, conform sursei citate.

Stevens isi aduce aminte ca a existat o situatie cand au ramas fara benzina si pentru ca Presley nu dorea sa intre in contact au alti oameni au fost nevoiti sa impinga masina pana la cea mai apropiata benzinarie.

Sursa: mtv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii