A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719759743.7516.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Despartire in showbiz. Au pus capat relatiei dupa 20 de ani de casnicie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-04-2014, ora 16:05

Despartire in showbiz. Au pus capat relatiei dupa 20 de ani de casnicie

Articol de Madalina Irimia

Sotia actorului american Cuba Gooding Jr., Sara Kapfer, a depus la o instanta din Los Angeles, o cerere de separare legala, invocand "motive ireconciliabile".

Potrivit documentelor obtinute de Tmz.com, Kapfer cere custodie fizica si legala comuna asupra celor trei copii ai cuplului, suma reprezentand pensia alimentara urmand sa fie stabilita ulterior.

Actorul si sotia sa au avut o relatie din timpul liceului si s-au casatorit in 1994, cu trei ani inainte ca Gooding Jr. sa castige un premiu Oscar pentru rolul din filmul "Jerry Maguire", in care a jucat alaturi de Tom Cruise.

In ultimii ani, Cuba Gooding a avut probleme legate de dependenta de alcool. Astfel, printre altele, in urma cu doi ani, acesta a agresat o chelnerita intr-un bar din New Orleans. Dupa ce a devenit celebru cu rolul din "Jerry Maguire" (1996), Gooding a mai jucat in filme precum "Mai bine nu se poate" (1997), alaturi de Jack Nicholson, "Barbati de onoare" (2000), "Pearl Harbor" (2001), dar si mai recentul "The Butler".

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: zimbio.com, garbo.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii