ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-09-2015, ora 15:05

Desi a aparut cu cercelul din san la vedere, toti s-au uitat la incaltarile ei. Tinuta purtata de Rihanna pe aeroport

Articol de Madalina Irimia
Termenul "pudoare" nu face parte din vocabularul ei. Rihanna a aparut pe aeroport intr-un maiou negru, transparent, care i-a lasat la vedere piercing-ul din sfarc, iar presa de peste ocean a explodat cand a vazut-o asa. In plus, a apelat si la un accesoriu inedit pentru a atrage atentia.
In urma cu putin timp, fotografii publicatiilor mondene au surprins-o pe Rihanna pe aeroportul din LAX, insotita de bodyguarzii ei si membri ai echipei de management. Nu aparitia in sine i-a socat pe toti insa, ci tinuta extrem de provocatoare si inedita aleasa de cantareata.

Riri a ales sa imbrace un maiou negru, simplu, transparent, care i-a lasat la vedere bustul, cu tot cu piercing-ul din sfarc, pe care l-a completat cu o pereche de pantaloni sport. Cu alte cuvinte, artista de 27 de ani si-a lasat sanii la vedere fara sa ii pese ca instantaneele surprinse de paparazzi vor ajunge pe tot internetul.

Dincolo de goliciune, Rihanna a ales si incaltaminte bizara, ea puanndu-si o pereche de papuci pufosi, completati de soseste cu model. Evident, toti ochii au fost indreptati asupra ei:
Sursa: perfecte.ro
     
Tag-uri: rihanna, papuci, aparitie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii