A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720474109.0393.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Desenul pentru care ar putea face INCHISOARE. De ce FBI-ul il considera atat de periculos
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-09-2012, ora 12:54

Desenul pentru care ar putea face INCHISOARE. De ce FBI-ul il considera atat de periculos

Articol de Madalina Irimia

O femeie din Idaho, SUA, va face inchisoare dupa ce procurorii federali au descoperit ca aceasta a trimis un desen amenintator uneia dintre rudele ei.

Linda Joyce Lakes era incarcerata la Centrul de Corectie pentru Femei Pocatello pentru incalcarea termenilor de eliberare conditionata in cazul unui jaf comis in 2007 si urma sa fie eliberata din inchisoare vinerea trecuta. Insa la inceputul lunii, procurori au descoperit ca i-a trimis un mesaj amenintator unei rude - fapt considerat infractiune sub legislatia americana.

Autoritatile sustin ca, in 2010, Lakes i-a trimis rudei acesteia un desen care infatisa o persoana ranita, alaturi de mesaje de amenintare ca "Fara lacrimi", "Nu te poti ascunde" sau "Nu vei mai exista".

Agentul FBI Kyle Wright, care s-a ocupat de investigarea cazului, a descris desenul intr-un document al curtii ca "o silueta ca un bat, care parea ca sta pe burta si are fata zdrobita. Bata de baseball se afla langa, integritatea acesteia parand sa fie afectata de modul in care a fost folosita asupra primei silueta ca un bat. O a doua silueta parea ca se indeparteaza de scena, zambind".

Wright a declarat ca acuzata a trimis si un al doilea desen, care indica ca sentinta ei e pe sfarsite si ca destinatarul ar trebui sa se pregateasca pentru ultimele momente.

Agentul FBI sustine ca desenele sunt destinate unei rude de sex masculin care a abuzat-o in trecut si pe care planuia sa o bata si sa o omoare.

Lakes a fost eliberata din inchisoarea de stat si transferata in custodia autoritatilor federale. Cazul este in curs de anchetare, iar acuzatiile nu au fost inca oficial formulate.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: stupidknews.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii