A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665117.8468.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Desenezi in aer si obtii o sculptura 3-D! (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-02-2014, ora 12:00

Desenezi in aer si obtii o sculptura 3-D! (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Cu un pix special, e posibil. Dispozitivul, numit 3Doodle, functioneaza, in loc de cerneala, cu un plastic topit care, in contact cu aerul, se intareste instantaneu. Astfel, in locul desenelor bidimensionale, se pot realiza, desenand liber in aer, figuri tridimensionale dupa inspiratia utilizatorului.

Dezvoltat de compania WobbleWorks, dispozitivul poate fi alimentat cu plastic de diferite culori si contine un mini-ventilator care raceste plasticul pe masura ce acesta iese din tub, astfel incat produsul se solidifica imediat. (Totusi, 3Doodle n-ar trebui lasat la indemana copiilor si trebuie manuit cu mare atentie, deoarece plasticul se topeste la 270 grade Celsius.)

Daca va reusi sa adune fondurile necesare demararii productiei, compania va lansa produsul pe piata in cursul acestui an. Un astfel de dispozitiv ar costa 75 USD.

Firma are planuri mari pentru viitor: sa dezvolte si o versiune cu baterii (pentru a nu mai fi nevoie de bransarea la retea) si o versiune „alimentara”, cu ajutorul careia se vor putea „desena” bomboane si alte dulciuri.

Sursa: descopera.ro

     
Tag-uri: pix, 3D, desen
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii