A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561724.4016.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Descoperire uimitoare facuta de o femeie pe Facebook: "Am asteptat ani de zile sa se intample asta"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-06-2014, ora 05:33

Descoperire uimitoare facuta de o femeie pe Facebook: "Am asteptat ani de zile sa se intample asta"

Articol de Madalina Irimia

Mama si fiica s-au reunit dupa 44 de ani datorita celei mai populare retele de socializare. Povestea lor este impresionanta! Fiica nu stia ca are mama si ca fusese, de fapt, rapita din sanul familiei.

Angela Palmer, in varsta de 44 de ani, a primit pe Facebook o cerere de prietenie de la o femeie din Croatia. A dat accept, insa a crezut ca cererea fusese facuta la intamplare de catre cineva care nu avea nicio legatura cu ea. Mare i-a fost mirarea cand femeia a inceput sa-i scrie in germana, scrie kanald.ro.

Angela a crescut in Germania pana la varsta de 18 ani cand a plecat in Statele Unite pentru studii, unde a si ramas, de altfel. Femeia, Helga Simeckie, i-a povestit ca este mama ei si i-a trimis drept dovada mai multe fotografii din albumul de familie. Angela fusese crescuta de tatal ei care se tot muta din oras in oras sub pretextul ca este comis voiajor. Ii spusese fetei ca mama ei a abandonat-o si ca nu vrea sa mai auda nimic despre ea.

Asa a crescut, cu acest gand care a macinat-o ani la rand. Insa mama ei i-a spus tot adevarul. Dupa divort a obtinut custodia fiicei sale, dar fostul sot, tatal Angelei, a rapit-o pe micuta de langa mama si a fugit in Germania. Barbatul fusese dat in urmarire generala pentru rapire, insa faptul ca se tot muta din oras in oras l-a ajutat sa scape de mana politiei.

Cum tatal ei avea mari probleme cu bautura, Angela l-a parasit cand avea 18 ani. A plecat cu gandul ca trebuie sa-si ia singura viata in piept. Cativa ani mai tarziu, tatal ei a murit luand secretul cu el in mormant. Daca nu era Facebook, cine stie, poate cele doua nu s-ar fi regasit niciodata.

     
Tag-uri: mama, fiica, Facebook
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii