A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631550.6431.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Descopera povestea femeii care traieste viata unei papusi Barbie: locuieste intr-o casa roz, are numai haine roz, pana si cainele ei este roz
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2014, ora 07:06

Descopera povestea femeii care traieste viata unei papusi Barbie: locuieste intr-o casa roz, are numai haine roz, pana si cainele ei este roz

Articol de Madalina Irimia

Kitten Kay-Sera, in varsta de 46 de ani, iubeste rozul atat de mult incat a refuzat sa poarte orice alta culoare in ultimii 25 de ani. De profesie actrita, Kitten locuieste in West Hollywood, unde este cunoscuta ca "Doamna Roz".

Putem spune, fara sa ne inselam, ca pasiunea lui Kitten pentru roz a devenit o adevarat obsesie. Femeia poarta aceasta culoare non-stop, inclusiv la inmormantari.

Mai mult decat atat, casa ei din California este zugravita in roz si pe interior si pe exterior, toata mobila si decoratiunile ei interioare sunt tot roz. Pana si cainele ei n-a putut scapa fara a fi vopsit in roz.

Kitten spune ca nu poate iesi la intalniri decat cu barbati care ii impartasesc pasiunea pentru aceasta culoare. Intrebata daca nu i se pare ciudata afinitatea ei pentru aceasta culoare, Kitten a spus ca nu, dar ca ii place rozul pentru ca o face sa se simta "minunat, luxos si fericita".

Garderoba actritei, ca si restul casei ei, de altfel, este toata roz si Kitten a povestit ca strabate lumea in lung si lat pentru a achizitiona cele mai frumoase haine roz si ca daca la intrarea intr-un magazin de haine nu vede nimic roz, iese imediat.

Sursa: perfecte.ro

     
Tag-uri: femeie, culoare, roz
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii