ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-09-2013, ora 11:42

Descopera ce CULOARE de PAR se potriveste TENULUI tau

Articol de Cristian Amariei

Impartim aceleasi probleme feminine si suntem atat de diferite in acelasi timp. Fiecare trasatura a noastra, fiecare linie a pielii este diferita, insa multe dintre caracteristici ne sunt comune.

Este timpul sa ne concentram asupra nuantei tenului nostru si asupra culorii parului. Acestea doua, daca sunt asociate corect, pot sa scoata in evidenta cu adevarat frumusetea unei femei.

Invata cum sa "asortezi" culoarea parului la nuanta tenului in cel mai potrivit mod, astfel incat aspectul tau sa para natural, tu sa fii frumoasa si nimic sa nu para exagerat.

In ceea ce priveste culoarea tenului, oamenii se incadreaza in cinci categorii principale, care depind de rasa individului: ten alb foarte deschis, ten alb deschis, ten alb-brun, ten masliniu si ten cafeniu.

Fiecare dintre culorile de ten de mai sus au subtonuri reci sau calde. Pentru a afla in care din aceste doua categorii te incadrezi poti incerca una dntre metodele de mai jos:

- priveste cu atentie venele de pe partea interioara a antebratului; daca au o tenta mov-albastra ai un ten in nuante reci; daca au o tenta verde, ai un ten in nuante calde;

- prinde parul la spate, priveste in oglinda si apropie de fata un prosop alb. Daca tenul tau are o nuante albastra, nuanta lui este rece, daca are o nuanta galbena nuanta lui este calda;

- prinde parul la spate, priveste in oglinda si apropie de fata un prosop roz si apoi un prosop portocaliu. Daca tenul tau este evidentiat de roz, are o nuanta rece, daca este evidentiat de portocaliu, are o nuanta calda.

Descopera mai multe pe divahair.ro.

Foto: elady.ro

     
Tag-uri: culoare, par, ten
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii