A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719761348.9781.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Descopera VEDETELE despre care nu stiai ca au frati gemeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
26-04-2014, ora 11:08

Descopera VEDETELE despre care nu stiai ca au frati gemeni

Articol de Madalina Irimia

Desi avem impresia ca stim aproape totul despre celebritati, se pare ca exista totusi anumite informatii care ne scapa, cum ar fi de exemplu faptul ca multe dintre ele au un frate sau o sora geamana, care nu isi traieste viata in lumina reflectoarelor.

Daca ti-am starnit curiozitatea si vrei sa vezi daca celebritatile seamana cu fratii lor gemeni, descopera galeria de mai jos!

Scarlett si Hunter Johansson

Mai mic cu trei minute decat sora sa, faimoasa actrita Scarlett Johansson, Hunter si-a cladit o cariera in politica, lucrand la un moment dat si pentru presedintele Barack Obama.

Ashton si Michael Kutcher

Putina lume stie ca Ashton Kutcher are un frate geaman, pe lume Michael, de care este foarte apropiat. Spre deosebire de faimosul sau frate, Michael nu a avut o viata foarte usoara, deoarece s-a nascut cu paralizie celebrala si a suferit un transplant de inima la varsta de 13 ani. Acum lucreaza ca agent de asigurari si a devenit un sustinator activ al copiilor diagnosticati cu paralizie cerebrala.

Citeste mai multe pe divahair.ro.

Foto: tumblr.com

     
Tag-uri: actori, frati, gemeni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii