A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817396.688.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Deputatii au dat aviz pozitiv unui proiect de lege care INTERZICE FUMATUL in spatii inchise
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-11-2015, ora 12:12

Deputatii au dat aviz pozitiv unui proiect de lege care INTERZICE FUMATUL in spatii inchise

Articol de Madalina Irimia
Comisia pentru Sanatate din Camera Deputatilor a dat, marti, aviz pozitiv unui proiect de lege care interzice fumatul in spatii inchise. Romania s-ar putea alinia astfel practicilor europene in ceea ce priveste fumatul in restaurante, baruri si institutii.

Anuntul a fost facut pe Facebook de deputatul Remus Cernea, iar initiativa legislativa ar putea fi suspusa votului in Camera Deputatilor saptamana viitoare.

"Un succes important pentru cresterea calitatii vietii in tara noastra si pentru sanatatea cetatenilor a fost inregistrat astazi la Comisia pentru Sanatate din Camera Deputatilor! A fost votat, dupa o ampla si aprofundata dezbatere, un raport pozitiv pentru o initiativa legislativa care interzice fumatul in toate spatiile publice (inchise) - inclusiv restaurante, institutii s.a.m.d. Astfel, Romania intra in randul tarilor civilizate europene", a scris Remus Cernea pe Facebook.

Parlamentarul a subliniat ca "bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de mortalitate in tara noastra, iar fumatul este un factor determinant de imbolnavire. Speranta medie de viata pentru fumatori este cu 10-15 ani sub cea a nefumatorilor".

In Parlament au fost depuse, de-a lungul timpului, mai multe initiative legislative care propuneau interzicerea fumatului in spatii publice, insa niciuna dintre ele nu a devenit pana acum lege.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Mihaela,  11.11.2015 17:35

Castiga bani de acasa! Cautam colaboratori pentru o activitate simpla la domiciliu! Castiga bani de acasa, usor si inteligent! Oferim si curs special gratuit de instruire pas cu pas. Castiga bani de acasa! Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: mihaela_bb2003@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii